95 dager igjen til bryllup

Så, fire dager klarte vi å blogge daglig. Klarer ikke helt å sette fingeren på hva som stoppet meg fra å blogge i går, tror kanskje det var netflix. 

Men, vi er tilbake igjen. Og det er i dag 95 dager til bryllup. I dag var jeg å kjøpte sko og belte, så det er vel nå jeg kan si at antrekket for dagen er komplett. Prøvde, og fant skoene og belte, på lørdag, da jeg prøvde alt det andre, men var ikke helt klar for å dra kortet på en så stor sum, så jeg fordelte det utover to dager heller, føles plutselig litt billigere.

Jeg er litt tom i ord, og vet ikke hva jeg skal dele med omverden. Men jeg kan jo skryte litt av kjæresten når jeg først skal fylle et blogginnlegg med noe. Kjæresten, også kjent som Karoline. Hun har, til tross for sin ADHD diagnose langt bedre tålmodighet enn meg, nå er hun oppe og legger 2 åringen, det var egentlig jeg som skulle legge henne i kveld men etter en og en halv time stoppet min tålmodighet, dette er ikke et kjent problem heldigvis, men i dag tok sulten overhånd. Og det må nevnes, Karoline sendte et bilde av en sjokolade. Men Karoline fikser. Hun har også to brett med hjemmelaget knekkebrød i ovnen, gleder meg til å smake! 

I kveld skal vi parkere i sofaen og se greys før vi legger oss. Hvis Karoline rekker det da.  

Ha en fin kveld

Inger Therese 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

famkaos

famkaos

26, Sandnes

To fulltidsstudenter i jobb, med et skolebarn, et barnehagebarn og et fosterbarn. Og hverdagshelten Ferdinand. - Her skildres vårt familie kaos

Kategorier

Arkiv

hits