99 dager til bryllup

Dagen startet med en liten forsinkelse, vi hadde sovet litt lengre enn vi burde, men hadde ikke passert grensen for kritisk forsovelse. Alba hadde inntatt helgestillingen, midt i senga vår og var klar for iPaden. Ja, noen lørdager får ungene starte dagen med ipaden, godt for oss, kjekt for de. Men hun hadde tatt gleden på forskudd, da det kun var fredag i dag. 

 

99 dager til bryllup, og det første jeg blir servert når jeg kommer på skolen er kaffe og jødekake. Noen i klassen som ikke ønsker at jeg skal minske magefettet til bryllupet ser du, så her må jeg være på vakt.

 

Dagen fløy avgårde. Ungene har reist på hyttetur med svigermor og svigerfar, hørte rykter om badebasseng og sklie, tror de får en helt fantastisk helg på sørlandet.

 

I skrivende stund sitter vi på terrassen og nyter kveldssol. Magen er mettet på grillmat og vi har unnet oss en øl for anledningen. 

God helg alle.

 

Inger Therese

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

famkaos

famkaos

26, Sandnes

To fulltidsstudenter i jobb, med et skolebarn, et barnehagebarn og et fosterbarn. Og hverdagshelten Ferdinand. - Her skildres vårt familie kaos

Kategorier

Arkiv

hits