Drit i hele kleskoden og kle deg slik du ønsker

Har visst glemt å trykke på knappen "publiser" på hvert eneste blogginnlegg den siste uken, ser jeg. 

Neida, det var bare en ønsketanke. Jeg har ikke blogget, Karoline har sagt mange ganger at hun skal gjøre det, men hun vet bare ikke hvordan, jeg har vist henne det altså. Men, i kveld er vi tilbake, stor fare for at mac'en går tom for strøm, men skal prøve å skrive fort og huske å trykke "publiser". 

Ellers har vi det bra. Siden sist så er det mye nytt og spennende som har skjedd. Valpene vokser og blir større og mer aktive for hver dag som går, vi har til nå også noen enkle navn på dem. Møt Geir, Turbo, Den andre gutten og Den brune.


Ja det skal ikke stå på mangel av kreativitet når navnene sakte men sikkert er blitt valgt og satt, vi fire jenter i hus er ikke uenige i navnevalg, og ingen av oss har dårlige ideer. Hehe 

Vi er fremdeles studenter, Karoline har hatt studieuke også kalt høstferie. Jeg har vært på skolen, ?høstferien? min inneholdt eksamen, forelesning og gruppearbeid. Viktig å ikke ha for mye dødtid i hverdagen. Selv om høstferien vår er lik hverdagen som ikke heter høstferie, har vi gjort noe for å markere høstferie og at høsten er kommet inn over oss. Vi har kjøpt inn kakao og krem. I morgen begynner hverdagen som ikke heter høstferie, igjen. 


På bryllupsfronten skjer det også saker og ting, invitasjonene er på vei ut. Vi var så heldig her om dagen, vi gikk innom en butikk som driver med copy & print, sa hvordan vi ville invitasjonen skulle se ut, og ga dem teksten som skulle stå på, og et par timer senere kunne vi hente dem, ferdig brettet. Vi var jo så lure å bestille rundt 25 invitasjoner for mye, så da gjør det ingenting om vi søler litt kakao på noen mens vi skriver på adresser. Mange invitasjoner er levert eller sendt, men en del ligger fremdeles her hjemme. Av erfaring så er det ganske mange som ikke mottar våre julekort, fordi de blir liggende hjemme til langt over jul, så vi må i denne situasjonen være litt bedre på å få sendt alle. Plutselig mottar du en invitasjon i posten, hvis ikke, så er du mest sannsynlig ikke på gjestelisten heller. Skulle gjerne invitert mange flere enn det vi gjør, men et bryllup koster penger, så om vi er gode venner, men du ikke blir invitert. Vi har ikke råd. 
Og til dere som har fått invitasjonen, "antrekk: mørk dress", vil ikke si at alle skal gå i dress. Drit i hele kleskoden og kle deg slik du ønsker. 

Søndag nærmer seg over for denne gang, god uke alle. 


 

Inger Therese & Karoline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

famkaos

famkaos

26, Sandnes

To fulltidsstudenter i jobb, med et skolebarn, et barnehagebarn og et fosterbarn. Og hverdagshelten Ferdinand. - Her skildres vårt familie kaos

Kategorier

Arkiv

hits